Борба против насилен екстремизам

Иницијатива за европска перспектива (ИЕП) потпиша договор за спроведување на проект „Јакнење на отпорот спрема насилниот екстремизам и тероризам преку зајакнати новинари, медиуми и владини службеници“ со Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ). Проектот е финансиран од страна на Центарот за успешна борба против насилниот екстремизам – Хедаја, од Абу…

0 Comments

End of content

No more pages to load