Велосипедски патеки на Водно

Изминатиот месец, Иницијатива за европска перспектива потпиша Договор за соработка со Град Скопје за планирање, координација и организација на проектните активности во рамките на проектот “Велосипедски патеки и патеки за планински велосипедизам на планината Водно”, кој ИЕП го спроведува во партнерство со Град Скопје, со ко-финансирање од Советот за регионална…

0 Comments

End of content

No more pages to load