Оглас за соработник на проект

ИЕП објавува јавен оглас за соработник на проект за раководење со проектен циклус, вклучително и спроведување проектни активности, наративно и финансиско известување, следење и оценка во рамките на проектот “Градење отпорност против насилниот тероризам и екстремизмот преку зајакнати новинари, медиуми и владини претставници“. Здружението на граѓани Иницијатива за Европска Перспектива…

0 Comments

Оглас за соработник на проект

ИЕП објавува јавен оглас за соработник на проект за раководење со проектен циклус, вклучително и спроведување проектни активности, наративно и финансиско известување, следење и оценка во рамките на проектот “Велосипедски патеки и патеки за планински велосипедизам на планината Водно“. Здружението на граѓани Иницијатива за Европска Перспектива (ИЕП) е граѓанска организација…

0 Comments

End of content

No more pages to load