Shtigje për çiklizëm në Vodno

Muajin e kaluar, Iniciativa për Perspektivë Evropiane nënshkroi Marrëveshje për bashkëpunim me Qytetin e Shkupit për planifikimin, koordinimin dhe organizimin e aktiviteteve në kuadër të projektit “Shtigjet për çiklizëm dhe…

0 Comments

End of content

No more pages to load