Претседателката на Иницијатива за европска перспектива – ИЕП одржа работилница на тема “Безбедност на младите” со учениците од СУГС Гимназија “Орце Николов”.

На работилницата беа опфатени актуелни теми поврзани со безбедноста на младите во училиштата, јавниот превоз и местата каде младите излегуваат и се дружат.

Претседателката на ИЕП, ја спроведе оваа активност како соработник на Коалиција на младински организации СЕГА, во рамки на проектот ACTion, поддржан од Европска комисија преку програмата Еразмус+.

21.11.2023
You are currently viewing ИЕП работилница за „Безбедност на младите“ во гимназија Орце Николов